Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Slive operemo, razpolovimo, izkoščičimo in narežemo.
Jabolčni sok, 2 žlici medu in 2 žlici balzamičnega kisa črnega ribeza zavrite s cimetom.
Dodamo narezane slive in kuhamo 2-3 minute. Slive odcedimo in tekočino odstavimo.
Kvark, jogurt in dve žlici medu zmiksajte z ročnim mešalnikom do penaste mase, smetano stepite do trdega in previdno vmešajte v mešanico skute-jogurta.
Prepečenko nalomimo na majhne koščke in jih namočimo v slivovem sirupu. Plasti sliv in skute izmenično dajte v štiri kozarce ali skledo in pustite stati 25-30 minut, da se okusi povežejo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.